Създадохме свободни WiFi зони със супербърз интернет

От тази седмица заедно с  Макс започнахме съвместна кампания, осигуряваща свободен супербърз интернет достъп на 20 локации в София. Инициативата дава възможност на софиянци да ползват напълно безплатно 4G WiFi зони, разположени на динамични и важни спирки от транспортната мрежа на града.

Тук можете да видите актуална карта с локациите:

Можете да изпробвате възможностите на супербързия 4G LTE мобилен интернет на Макс, както и да свалите мобилното ни приложение в свободните WiFi зони. Апликацията за пазаруване е налична за Android и iPhone устройства, предлагайки всички удобства и услуги на сайта ни. Всеки клиент, свалил приложението от Google Play или iTunes, има бърз достъп до пълната гама продукти, предлагани от eMAG.

Тествайки 4G LTE мобилния интернет от Макс на свободните WiFi зони, можете да сваляте и качвате съдържание изключително бързо, да стриймвате в реално време, да гледате или слушате любимите филми и музика онлайн без прекъсване, да провеждат видео разговори с HD качество, както и да играете игри в реално време. И всичко това, докато чакате на спирките своето превозно средство.

Изпълнителният директор на Макс Нейчо Величков сподели за партньорството с нас: „За хората в градовете мобилният интернет е ежедневие и с радост приехме поканата на eMAG да направим съвместни WiFi хотспот локации на ключови места в столицата. Така даваме възможност на хората да ползват супер бързия 4G мобилен интернет на Макс и да свалят атрактивното приложение на eMAG. Каним всички потребители да тестват услугата и да се уверят сами в нейното качество“.

eMAG и Макс са иновативни компании, използващи най-съвременните тенденции в развитието на бизнеса си. Радваме се, че за представянето на мобилното ни приложение си партнираме с Макс, предоставяйки незабравимо онлайн изживяване на своите потребители.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.