eMAG продължава да сбъдва мечти!

Вече знаем, че eMAG не пропуска важните моменти и винаги ги споделя с теб! Причината е непрекъснатото ни желание да те зарадваме и да улесним ежедневието ти, внасяйки необходими продукти в него, които са лесно достижими за всеки.

По случай Деня на щастието – 20-ти март, организираме конкурса „Подари щастие“, за да ти припомним специалните мигове от живота и да ти предоставим възможност да предадеш радостта на близък човек и да върнеш усмивката на лицето му. За участие трябва да качиш снимка на теб и някой, който те е направил щастлив, да ни разкажеш историята и да избереш една от наградите, чрез които да създадеш още един красив и незабравим спомен със скъп на теб човек. Ето тук можеш да споделиш щастливите емоции и да получиш шанс да предадеш щастието нататък. Периодът на конкурса е 17 – 23 март 2014г. и може да участва всеки, който е навършил пълнолетие до датата на започване (17 март 2014г.). Пълният правилник може да се провери тук.

Ето и какви са наградите:

– Два ваучера на стойност 250лв. всеки от eMAG.bg, или:
– Уикенд за двама в Банско в Пирин Голф Хотел & Спа, или:
– Уикенд за двама на в Слънчев Бряг в хотел Роял Палас Хелена, или:
– 2 билета за концерт в София, или:
– Екстремен ден за двама сред природата.

Печелившият ще бъде избран веднага след приключване на конкурса, до 26-ти март, и ще бъде обявен на нашата Фейсбук страница, както и в блога ни.

Нека използваме шанса да си припомним щастливите мигове и да „разпръснем“ искрите на радостта, създавайки нови, още по-специални спомени! Очакваме най-хубавите снимки и най-вълнуващите истории!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.