eMAG изпрати един от своите клиенти на екскурзия за двама до Париж!

Както вече знаете, eMAG проведе кампания по случай Деня на влюбените, в периода 10 – 14 февруари. Условието бе покупка на минимална стойност от 25 лв и това те вписва автоматично в томболата за романтична екскурзия за двама.

Дългоочакваният момент настъпи, тегленето се извърши и…… Динко Георгиев от Ямбол може да стяга багажа си за Париж! Победителят бе изтеглен чрез жребий, на база номера на фактурата за поръчка, и може да се провери тук. Избирайки перфектния подарък за Св. Валентин, Динко Георгиев ще заведе някого на четиридневна екскурзия в града на романтиката! Пътешествието включва три нощувки със закуска в четиризвезден хотел, трансфер от летището до хотела и обратно, както и самолетните билети за двама (София – Париж – София) и летищните такси. Айфеловата кула, Триумфалната арка, Мулен руж и р. Сена вече не са само мечта за него, а реалност! eMAG отново сбъдва мечти и ти подарява запомнящи се моменти!

И това не е всичко – печелившият има право да избере датата, на която желае да замине на екскурзия! Месеците май, юни и септември са перфектни за романтично пътешествие за двама в Париж и изборът е изцяло на победителя!

Пазарувай в eMAG и се възползвай от най-добрите оферти и от шанса да зарадваш близките си с приятни изненади и невероятни награди! В eMAG винаги имаш шанс ти да си следващия късметлия и да сбъднеш една от мечтите си!

Специални поздравления от екипа на eMAG на победителя!

 

Update: А ето и видеоклипа с нашия победител:

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.