(е)Магически идеи за светивалентински подарък

Започва обратното броене до деня на Свети Валентин! Почти като в последните секунди на новогодишната вечер вълнение обзема сърцата, че скоро календарът ще покаже 14-ти февруари. Подготвени или не, вижте няколко идеи за отбелязване на празника, с които да зарадвате всеки типаж.

Да живее романтиката!

Половинката ви не може да си представи празника на влюбените без рози, бутилка вино и вечеря на свещи? Разбираме романтичната ѝ душа и имаме няколко предложения, с които да допълните приказната история.
Постарайте се да направите нещо със собствените си ръце. Ако сте добри в готвенето, покажете кулинарните си умения. Сега е точният момент за всякакви вкусотии с форма на сърце! Доста е лесно да приготвите шоколадова торта с ягоди и сметана, ако имате тава за печене във форма на сърце. Сигурни сме, че с малко въображение и познаване вкуса на любимия човек ще успеете да сътворите чудеса!

1

Ако пък нямате много време за ръчна изработка, готови сме с романтични идеи специално за повода.
Представете си как дълго време любимата или любимия ще започва деня си с усмивка, след като прочете поредното от късметчетата за деня. Има поне 69 причини да обичате половинката си! Е, покажете го с кутия с късмети „Обичам те, защото…“.
Как ви се струва идеята половинката ви да разбере, че я обичате на различни езици – френски, италиански и още много други? Ето предложението ни тук.
Подобни романтични късмети можете да намерите във вариант за нея и за него. А ето и един по-закачлив за палави намеци – вижте го тук. :)

1

Освен бласъка в очите на любимия, дамите определено обичат и блестящите бижута във форма на сърце. Едва ли някоя дама ще откаже аксесоар, който подчертава красотата ѝ.
За елегантините господа пък винаги е подходящ стилен часовник. С леко намигваме можете да покажете колко много оценявате търпението, с което понасят всяко закъснение за среща.
Не пренебрегвайте и книгите като подходящ подарък – те със сигурност носят послание, което може да докосне дълбоко всяка нежна душа. Поезия, разкази или роман – всяко от тях е подходящо с лично написано „Обичам те“ под корицата.

Практичният избор
Ако предпочитате да изберете подарък, който половинката ви често ще използва, и с усмивка ще се подсеща за вас, прочетете следващите редове.
Имате до себе си човек, който държи на външния си вид? Защо пък не му помогнете в начинанието да се погрижи за красотата си? Преса за коса, сешоар, уреди за маникюр и педикюр – всичко това е прекрасна изненада за практичните дами. Те ще оценят подаръка, който облекчава всекидневието им.
Практничните господа пък ще се зарадват на спестеното време за бръснене сутрин. Изберете подходящата електрическа самобръсначка или машинкa за подстригване. Мъжете често предпочитат това пред кутия с шоколадови бонбони във форма на сърце. :)

Подарък тип „познавам добре това, което обичаш“
Познавате добре любимите дейности на половинките си. Знаете с какво обичат да се занимават и кое ги прави щастливи. Сега е моментът да им покажете, че е за вас тяхната радост е от значение!
Изберете подарък за любимото занимание. Фотография, спорт или пък кулинария, можете да намерите още много предложения за своята половинка тук!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.