А ето и останалите 5-ма печеливши от кампанията „Спечели ваучер за 200 лева“

 

Късметлиите на eMAG се умножават! Ето и другите петима печеливши на ваучер от 200 лева от кампанията ни за книги, проведена в периода 2 – 15 април 2014г. – Илия Малячки, Денис Симеонов, Людмила Савова, Надя Иванова и Зоя Цветанова.

Всеки един от тях ще получи ваучер на стойност от 200 лева, който може да използва на eMAG.bg за всички категории от продукти, с изключение на категория „Книги“, в периода 25 април – 31 май 2014г. Тегленето може да се проследи на randomwinners.com. В жребия за второто теглене на ваучери участваха всички поръчки на книги на минимум 20 лева, извършени в периода 9 – 15 април.

Победителите от първото теглене вече получиха своите ваучери, така че си имаме общо още 10 щастливци! Честито на всички тях и приятно четене!

 

Update: Тъй като Денис Симеонов не отговаря на условията за участие в кампанията (няма навършени 18 години), изтеглихме друг печеливш на неговото място и това е г-н Г. Г.! Честито на всички победители и приятно пазаруване на eMAG.bg!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.